Om Eftersmak

Här på eftersmak kan du läsa om upplevelser med en koppling till mat och dryck. Vi som driver bloggen är Daniel och Silvia. Här presenterar vi oss själva lite kort.

Daniel och Silvia

Daniel

Jag är en långt gången öl-nörd som nu även börjat nörda ner mig i vinets underbara värld. Mitt intresse inom mat och dryck föddes ur mitt sen barnsben stora intresse för teknik och upplevelser. Jag köpte tidigt en Sous vide-maskin och började experimentera med smaker. Efter att ha provat att brygga egen öl ökade förståelsen avsevärt för vad som påverkar ölets egenskaper och jag kunde helt plötsligt börja analysera och logga vad jag drack. Efter att ha recenserat över 1000 unika ölsorter började det kännas som rutin, och det var så vinets värld öppnade sig med ändå mer finskaliga skillnader, speciellt eftersom dimensionen årgång och ålder tillkommer (öl är färskvara).

Silvia

Jag har lång erfarenhet av att utbilda inom service, så därför lägger jag stor vikt i våra recensioner på just service och bemötande.

Hör av dig!

Vi vill gärna höra från dig, oavsett om det är konstruktiv feedback, hejjarop eller inbjudningar till vinprovning. Du når oss på [email protected]. Hör gärna av er med feedback, frågor eller tips på vad vi ska skriva om.